Home

IBAN: NL51 INGB 000 1731037

Stichting Mariposa-Peru te Velp​

 

Stichting Mariposa-Peru is een Stichting die zich inzet voor arme kinderen en hun families in Peru.

Onze hulp richt zich op gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting. Veelal gaat het om individuele hulp aan kinderen en hun ouders.

Twee keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief met daarin alle ontwikkelingen rondom onze projecten. 
Onze laatste nieuwsbrief kunt u hier lezen. 

Laatste Nieuws:

2 nov. 2023

Buiten stormt en regent het, maar binnen is het warm en bereidt Stichting Mariposa-Peru zich voor op de winter-en kerstmarkten. 
Ook dit jaar staan we weer op verschillende markten. Zie hiervoor onze agenda

We hopen weer voldoende te kunnen verkopen, zodat we de kinderen dit jaar weer een kerstontbijt kunnen geven. Met daarnaast een cadeautje en een zak met levensmiddelen.

Daarnaast hopen wij ook volgend jaar onze projecten te kunnen ondersteunen en misschien zelfs extra hulp te kunnen geven. Het is helaas hard nodig. 

Hieronder een impressie van de voorbereidingen van de zusters voor het kerstfeest van 2021. Vanwege corona kon er toen geen bijeenkomst worden gehouden en kwamen de gezinnen één voor een naar het klooster.  

28 okt. 2023

De eerste markt heeft plaatsgevonden. We stonden met onze typische spulletjes voor de eerste keer in het winkelcentrum Lunetten. 
De kerststalletjes (zie foto’s hieronder) kregen weer veel bekijks en ook de vele mooie kleuren (doeken, sjaals) werden bewonderd (en gekocht 🙂 ) 
Het was een geslaagde dag, met een mooie opbrengst.